Skip to product information
1 of 1

Valfrutta Frullato Miks Frutash 1L

Valfrutta Frullato Miks Frutash 1L

Regular price 220 ALL
Regular price Sale price 220 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Të përgatitura me fruta 100% Italiane. Nuk kanë sheqer të shtuar, as kolorues apo konservante. Një gote frullato përmban 5 racione të frutave dhe perimeve ditore.
View full details