Skip to product information
1 of 1

Tormaresca Chardonnay Puglia 2017 0.75L

Tormaresca Chardonnay Puglia 2017 0.75L

Regular price 1,925 ALL
Regular price 1,925 ALL Sale price 1,925 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Puglia / Itali.

VARIETETET -Chardonnay 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT - 12.5%

PAMJA E VERËS -Ngjyrë e verdhë kashte me reflekse gjelbëroshe, tepër e kthjellët.

SHIJA -Aromë intensive, dardhë, minerale dhe aciditet i mirë.

View full details