Skip to product information
1 of 1

Tequila Blanco Corralejo 0.7L

Tequila Blanco Corralejo 0.7L

Regular price 3,000 ALL
Regular price 3,000 ALL Sale price 3,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Tequila 100% agave që është thelbi i produkteve të prodhuara nga familja Corralejo, pasi është fillimi i historisë së secilit prej produkteve tona, pasi të gjitha tekilat fillojnë të bardha dhe bëhen të pushuara ose të vjetra në varësi të kohës së maturimit të tyre.


 E kristaltë me nuanca argjendi me shkëlqim të madh.

 Agave e papërpunuar me tone intensive agrume dhe bimore.

 Perceptohet një shkrirje mes agave të papërpunuar dhe të gatuar, duke arritur një ekuilibër të përsosur me agrume dhe nota bimore.

 38% alc. Vol
View full details