Skip to product information
1 of 1

San Benedetto Ujë Për Fëmijë Kamomil Luleshtrydhe 0.25L

San Benedetto Ujë Për Fëmijë Kamomil Luleshtrydhe 0.25L

Regular price 73 ALL
Regular price Sale price 73 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Uji Mineral Benedicta buron nga Alpet Veneto dhe pas një udhëtimi të gjatë, gjatë të cilit pasurohet me minerale, mbërrin në një pellg nëntokësor të mbrojtur natyralisht. Si rezultat i kërkimeve  i burimeve u krye në Itali, duke i zgjedhur ato në bazë të vendit të tyre gjeografik dhe duke iu nënshtruar kontrolleve të vazhdueshme të cilësisë. Kjo është e shëndetshme për të gjithë, veçanërisht për mjedisin, duke i sjellë vendet e prodhimit më afër konsumit.

View full details