Skip to product information
1 of 1

Rum Prohibido 15 0.7L

Rum Prohibido 15 0.7L

Regular price 3,000 ALL
Regular price 3,000 ALL Sale price 3,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Rum Prohibido 15 Gran Reserva është rezultat i një kërkimi për përsosmëri.

Për ta bërë atë, pijet më të mira të kallamit vjetërohen në një sistem solera me 15 fuçi lisi amerikan të përdorura më parë për verën e rrushit. Plakja në fuçi që janë pjekur në mënyrë tradicionale i jep këtij rumi tonet e thata dhe aromat e këndshme që ngjallin shije dikur të ndaluara.

Ngjyra: Rum me ngjyrë okër me nuanca të ndezura dhe ndezje të kuqërremta të zbehta. Aromat: Nota aromatike të drurit, piperit, arrave, çokollatës, kallamit, vaniljes, mentes, kafesë, bajameve, arrës, lisit, kanellës, karamelit dhe mjaltit.

Shija: Arra, dru, vanilje, karamel, çokollatë, melasa, lëng kallamishte, lisi, anise dhe të tymosura me nota të thekura.

Përmbajtja e alkoolit: 40% alc. Vol

View full details