Skip to product information
1 of 1

Portofino Gin 0.5L

Portofino Gin 0.5L

Regular price 6,000 ALL
Regular price Sale price 6,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Duke përdorur një përzierje botanike që përcjellin ndjesitë dhe aromën e Portofino-s, xhini i thatë përfaqëson një udhëtim përgjatë bregdetit të tij dhe kërkon të çojë klientët tanë atje.
Notat fillestare të Portofino Dry Gin janë nga limoni i freskët dhe dëllinja e freskët që na transportojnë në kodrat e Portofino.
Ato i hapin rrugën një universi me shije mesdhetare: nga parfumet e rozmarinës së egër dhe livandës së scrubit bregdetar te notat e ëmbla dhe delikate të borzilokut dhe sherebelës që ngjallin shijen e kuzhinës tradicionale liguriane. Prodhuar nga një distileri antike italiane , çdo grumbull i xhinit është bërë duke përdorur një kombinim të metodave tradicionale dhe inovative.
Të distiluar dhe të ambalazhuar në Itali me përbërës natyralë, nuk ka sheqer, aromë artificiale apo konservues. Alc./Vol. 43%.
View full details