Skip to product information
1 of 1

Peroni Nastro Azzurro Birrë Bjonde Pako Kanaçe 0.33L

Peroni Nastro Azzurro Birrë Bjonde Pako Kanaçe 0.33L

Regular price 155 ALL
Regular price Sale price 155 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Peroni Nastro Azzurro ka ruajtur gjithmonë tiparet karakteristike të një produkti "Made in Italy", i cili mund të gjendet në aromën e tij të ekuilibruar dhe cilësinë e përbërësve të tij. Me një shije të thatë dhe freskuese, asnjëherë shumë të ëmbël në qiellzë falë pranisë së Nostranos, një varietet prestigjioz i misrit italian të rritur ekskluzivisht për Peroni Nastro Azzurro. Notat pak të hidhura të hopsit subtilisht aromatik janë të balancuara në mënyrë harmonike nga një aromë lulesh dhe erëzash. Shkalla e lartë e uljes e bën atë të lehtë dhe aromatike për një ndjenjë freskie që nga gllënjka e parë. 

5.0% VOL

View full details