Skip to product information
1 of 1

Peroni i Kuq Birrë Bjonde Kanaçe 0.5L

Peroni i Kuq Birrë Bjonde Kanaçe 0.5L

Regular price 118 ALL
Regular price Sale price 118 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Peroni është lageri italian që bashkon të gjithë, nga Veriu në Jug; Ka një përmbajtje alkooli prej 4.7% vol. Ajo është përgatitur që nga viti 1846 dhe, sot ashtu si në të kaluarën, ajo përdor vetëm përbërës të zgjedhur si 100% Malt italian, i cili vjen nga elbi me cilësi të veçantë, duke u ofruar italianëve një birrë të cilësisë së lartë.
View full details