Skip to product information
1 of 1

Mojito Soda Shishe 0.2 L

Mojito Soda Shishe 0.2 L

Regular price 65 ALL
Regular price Sale price 65 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Freski dhe gusto ekzotike- Pije joalkolike. Me arome natyrale limoni, lime dhe mente. Me pulp frutash, leng limoni. Produkt unik ne treg.
View full details