Skip to product information
1 of 1

Mezcal Perro de San Juan Cirial 0.7L

Mezcal Perro de San Juan Cirial 0.7L

Regular price 6,840 ALL
Regular price 6,840 ALL Sale price 6,840 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Mezcal Perro de San Juan Cirial


Tregon në thelb të saj 12-vjetorin e maturimit në fushë, duke i dhënë si rrjedhim një aromë minerale dhe limoni. Plotësisht i pjekur, i ekuilibruar mirë dhe me trup të plotë. Aroma të freskëta.

Ngjyra: Ngjyrë kashte-artë.

Aroma: Piper jeshil, vegjetal, me bar, aloe, kaktus, agave e tymosur, kokrra piper, mineral, gur i lagur, dheu, i kripur, i pjekur lehte, char, tym, i paster, i ndritshem.

Përfundimi: Dardhë e gatuar, piña e ëmbël, mollë jeshile, bari, bari i porsa prerë, gjethe duhani, dru i prerë i freskët, dheu, me shëllirë. tym, si aquavit, i lëmuar, i pastër, i freskët, interesant, i këndshëm.


Përmbajtja e alkoolit: 42%

View full details