Skip to product information
1 of 1

Marsala Vergine Riserva 1998 0.75L

Marsala Vergine Riserva 1998 0.75L

Regular price 76,450 ALL
Regular price Sale price 76,450 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e fortifikuar

KRAHINA -Siçili / Itali.

VARIETETET -Grillo

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT – VOL (19%)

PAMJA E VERËS -E artë me nuanca të kuqe

SHIJA - Notat në zhvillim të mentolit, çajit të zi dhe jamballit. Ofron  shijen e  mjaltit, gështenja, rrënjë dhe këmbëngulje të jashtëzakonshme në qiellzë.

View full details