Skip to product information
1 of 1

Marsala Superiore Riserva Semisecco 2007 0.75L

Marsala Superiore Riserva Semisecco 2007 0.75L

Regular price 12,100 ALL
Regular price Sale price 12,100 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e fortifikuar

KRAHINA -Siçili / Itali.

VARIETETET -Grillo

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT –VOL (19%)

PAMJA E VERËS -Amber

SHIJA - Fuçia 9SAG zbulon një veçori të prodhimit të verës, e krijuar 120 metra nga deti, në një lartësi të pezulluar kohor-hapësinore prej katërmbëdhjetë vjetësh. Një Marsala që mbledh tanine të thata, të gjata dhe të qëndrueshme, të ndërthurura me një ëmbëlsi të ekuilibruar dhe një aromë pikash pikante dhe krem.

View full details