Skip to product information
1 of 1

Marsala Superiore Riserva Semisecco 2001 0.75L

Marsala Superiore Riserva Semisecco 2001 0.75L

Regular price 35,200 ALL
Regular price Sale price 35,200 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e fortifikuar

KRAHINA -Siçili / Itali.

VARIETETET -Grillo

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT – VOL (19%)

PAMJA E VERËS -Amber

SHIJA - Aromat e frutave të ruajtura në alkool dhe gështenja. Tanine të thata dhe të qëndrueshme, me shije jamballi, nuga dhe kakao e errët.

View full details