Skip to product information
1 of 1

London Pride Birrë Bjonde Shishe 0.33L

London Pride Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Regular price 250 ALL
Regular price Sale price 250 ALL
Sale Sold out
Tax included.
E prodhuar që në vitet 1950-të, London Pride është një birrë Londineze pa asnjë dyshim. Një birrë e njerëzve e cila e ka marrë emrin nga një lule me të njëjtin emër që i mbijetojë dhe lulëzoi gjatë luftrave në Londër. Ajo ka një shije të qendërzuar dhe një histori të pasur, gjithçka për London Pride është autentike, një birrë me karakter dhe me përbërës 100% britanik.
View full details