Skip to product information
1 of 1

Limoncello 0.7L

Limoncello 0.7L

Regular price 1,500 ALL
Regular price Sale price 1,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Limoncello Di Capri është një liker i ëmbël i prodhuar me një metodë artizanale duke respektuar traditat dhe shijet e ishullit të Caprit. Është një simbol i përsosmërisë italiane i njohur dhe i dashur në të gjithë botën. Limoncello Di Capri ka një lidhje të përjetshme me territorin e saj, sepse është bërë ekskluzivisht me P.G.I. Lëkura limoni Sorrento, të pasura me vajra esencialë që i japin trup dhe shije produktit.
View full details