Skip to product information
1 of 1

Leffe Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Leffe Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Regular price 235 ALL
Regular price Sale price 235 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Leffe ka lindur në vitin 1240 në Belgjikë dhe është pjesë e kategorisë së specialiteteve. Leffe është një birrë Abbey e veçantë por e aksesueshme, e përsosur për konsumatorë që duan të eksplorojnë stile të reja birrash pas ka një shije aromatike dhe është një markë e cilësisë së lartë. Gjithashtu Leffe e bën një vakt të shijshëm dhe një okazion të veçantë.

View full details