Skip to product information
1 of 1

La Doria Lëng Dardhe Shishe 0.125L

La Doria Lëng Dardhe Shishe 0.125L

Regular price 45 ALL
Regular price Sale price 45 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Të përgatitura me fruta 100% Italiane. Nuk kanë sheqer të shtuar, as kolorues apo konservante. Një gote frullato përmban 5 racione të frutave dhe perimeve ditore.
View full details