Skip to product information
1 of 1

Kwak Birrë e Zezë 0.33L Gift Box

Kwak Birrë e Zezë 0.33L Gift Box

Regular price 1,800 ALL
Regular price Sale price 1,800 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kwak prodhohet në rajonin e Buggenhout Belgjikë si Deus dhe Tripel Karmeliet. Është një birrë me ngjyrë të thellë qelibari dhe prodhohet nga përbërës natyral si: malti i grurit, uji mineral, hopsi dhe sheqer karameleje i bardhë. Ka një përqindje alkooli prej 8.4% dhe të lë një ëmëz pak të athët dhe bimore.

View full details