Skip to product information
1 of 1

Kozel Birrë Bjonde Kanaçe 0.5L

Kozel Birrë Bjonde Kanaçe 0.5L

Regular price 130 ALL
Regular price Sale price 130 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kozel Lager është një birrë tradicionale çeke premium me një shije të pasur dhe të butë dhe një aromë delikate malt dhe hops. Prodhuar sipas recetës origjinale, me dekoksion të dyfishtë, sipas metodës tradicionale të birrës mjeshtërore çeke, kjo birrë e pastër malt është krijuar nga përzierja e shkathët e 3 malteve të zgjedhura dhe hopsit të çmuar çek Noble, duke siguruar një shije të ekuilibruar dhe një aromë të këndshme.

4.6% VOL

View full details