Skip to product information
1 of 2

illy Iperespresso Home Caps Intenso - 18 Capsules

illy Iperespresso Home Caps Intenso - 18 Capsules

Regular price 1,350 ALL
Regular price Sale price 1,350 ALL
Sale Sold out
Tax included.
INTENSO Espresso
Kafja jonë e pjekur intensivisht ka një shije të plotë. Një përfundim i fortë me nota të gjalla të kakaos dhe frutave të thata.
View full details