Skip to product information
1 of 2

illy Iperespresso Home Caps Decaf - 18 Capsules

illy Iperespresso Home Caps Decaf - 18 Capsules

Regular price 1,350 ALL
Regular price Sale price 1,350 ALL
Sale Sold out
Tax included.
DECAFFEINATO Espresso
Kafeja e pjekur pa kafeinë e illy ka shijen padyshim të butë dhe prej kadifeje të përzierjes unike illy Klasik Rosto 100% Arabica; me nota delikate karamel, çokollatë dhe bukë të thekur, me një amëz të ëmbël. E përkryer për të punuar nga shtëpia. Me jo më shumë se 0.1% kafeinë.
View full details