Skip to product information
1 of 1

illy Iperespresso Home Caps Classico Can - 21 Capsules

illy Iperespresso Home Caps Classico Can - 21 Capsules

Regular price 1,449 ALL
Regular price Sale price 1,449 ALL
Sale Sold out
Tax included.
KLASIK
Shija e nuancuar e CLASSICO nga përzierja unike, 100% Arabica e illy ofron nota delikate të karamelit, luleve të portokallit dhe jaseminit, me një amëz të ëmbël. Për ata që preferojnë një filxhan kafe me një shije të butë, kadifeje.
View full details