Skip to product information
1 of 1

illy Classic Coffee Ground 250Gr

illy Classic Coffee Ground 250Gr

Regular price 1,500 ALL
Regular price Sale price 1,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.
KLASIK
Shija e nuancuar e CLASSICO nga përzierja unike, 100% Arabica e illy ofron nota delikate të karamelit, luleve të portokallit dhe jaseminit, me një amëz të ëmbël. Për ata që preferojnë një filxhan kafe me një shije të butë, kadifeje.
View full details