Skip to product information
1 of 1

illy Decaff Single Serve E.S.E Pods - 18 Pods

illy Decaff Single Serve E.S.E Pods - 18 Pods

Regular price 810 ALL
Regular price Sale price 810 ALL
Sale Sold out
Tax included.

ESE PODS

Pjesa e vetme e përzierjes unike illy për një përgatitje të lehtë pa humbur shijen dhe freskinë. Kafeja e pjekur DECAFFEINATO ka shijen padyshim të butë dhe prej kadifeje të përzierjes unike 100% Arabica CLASSICO rosto: nota delikate karamel, çokollatë dhe bukë të thekur, me një amëz të ëmbël. Me jo më shumë se 0.1% kafeinë.

View full details