Skip to product information
1 of 1

illy Coffee Beans Decaf Can 250GR

illy Coffee Beans Decaf Can 250GR

Regular price 1,500 ALL
Regular price Sale price 1,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Dekafeinato

Kafeja klasike e pjekur ka një ëmbëlsi të vazhdueshme dhe nota delikate të karamelit, lules së portokallit dhe jasminit me jo më shumë se 0.1% kafeinë.

View full details