Skip to product information
1 of 1

illy Classico Single Serve E.S.E Pods - 18 Pods

illy Classico Single Serve E.S.E Pods - 18 Pods

Regular price 810 ALL
Regular price Sale price 810 ALL
Sale Sold out
Tax included.
KLASIK
Shija e nuancuar e CLASSICO nga përzierja unike, 100% Arabica e illy ofron nota delikate të karamelit, luleve të portokallit dhe jaseminit, me një amëz të ëmbël. Për ata që preferojnë një filxhan kafe me një shije të butë, kadifeje. Paketa përmban 18 E.S.E. pods.
View full details