Skip to product information
1 of 1

Grand Marnier 0.7L

Grand Marnier 0.7L

Regular price 3,800 ALL
Regular price Sale price 3,800 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Krijuar në 1880 nga themeluesi Louis-Alexandre Marnier Lapostolle, Grand Marnier Cordon Rouge është një përzierje premium konjaku me portokall ekzotikë të hidhur. I lëmuar dhe i ekuilibruar, me aromën e tij delikate dhe të veçantë, Grand Marnier Cordon Rouge ofron një përvojë të jashtëzakonshme në koktejet Grand.

View full details