Skip to product information
1 of 1

Glenmorangie Quinta Ruban Malt Scotch Whisky 0.7L Box

Glenmorangie Quinta Ruban Malt Scotch Whisky 0.7L Box

Regular price 8,650 ALL
Regular price Sale price 8,650 ALL
Sale Sold out
Tax included.
QUINTA RUBAN 14 VJEÇAR

Nga majat më të larta të Skocisë, Quinta Ruban i Glenmorangie-s plaket për herë të parë në fuçi ish-burbon, të cilat japin nota të buta dhe frutash.
E transferuar në tubacionet e portit rubin të zgjedhur posaçërisht nga pronat më të mira të Portugalisë, Quinta Ruban fiton thellësi të re, tekstura prej kadifeje dhe shije të guximshme çokollate.
Ky uiski nuk është i filtruar për të nxjerrë në pah aromat e tij komplekse dhe ndjenjën e pasur në gojë.

46% VOL

View full details