Skip to product information
1 of 1

Galantas Cile Cabernet Franc Grand Reserva Rossa Bio 2018 0.75L

Galantas Cile Cabernet Franc Grand Reserva Rossa Bio 2018 0.75L

Regular price 4,200 ALL
Regular price Sale price 4,200 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

Eleganca dhe finesa e gjallë e territorit. Galantas përfaqëson shprehjen maksimale të Cabernet Franc në Luginën e Andeve Maipo. Një verë e aftë për të shprehur elegancën dhe delikatesën e gjallë të kësaj varieteti në këtë territor unik.

Rrushi vjen nga fusha organike e vendosur në Pirque, lugina e Maipo Andes. Vreshtat Haras de Pirque ndodhen 700 metra mbi nivelin e detit, ku Cabernet Franc mund të shprehë potencialin e tij të madh për shkak të netëve të ftohta të ultësirës së Andeve.

KRAHINA -Maipo Andes/ Spanjë

VARIETETET -85% Cabernet Franc, 15% Carmenere

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT - VOL (14.5%)

PAMJA E VERËS -Ngjyrë e kuqe vjollcë.

SHIJA -Aroma intensive të frutave të zeza si boronica dhe manaferra. Në gojë është i butë, me tanine të këndshme dhe një ndjesi të madhe dhe të vazhdueshme në gojë. Një verë që do të konsiderohet një klasik i ri i Andeve Maipo.

View full details