Skip to product information
1 of 1

Fantinel Sun Goddess Pinot Grigio Ramato 2021 0.75L

Fantinel Sun Goddess Pinot Grigio Ramato 2021 0.75L

Regular price 2,420 ALL
Regular price 2,420 ALL Sale price 2,420 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Rose.

KRAHINA -Friuli-Venezia Giulia

VARIETETET -Pinot Grigio (100%).

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12.5%

PAMJA E VERËS -Ngjyra rozë e lëkurave të rrushit i jep ngjyrën verës nga një pink gjysëm i zbehtë në portokalli të errët, në varësi të kohës së maceracionit.

SHIJA -Kombinim intensiv dhe kompleks i lëkurave të frutave (pjeshkë, pjepër, dhe manaferra) dhe aromat e bimëve.

View full details