Skip to product information
1 of 1

Fantinel Collio Rosso Tenuta Sant Helena 2013 0.75L

Fantinel Collio Rosso Tenuta Sant Helena 2013 0.75L

Regular price 4,180 ALL
Regular price Sale price 4,180 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

E përshtatur për ruajtje të gjatë.

KRAHINA -Friuli / Itali.

VARIETETET -Merlot 50%, Cabernet Franc 40%, Pinot Nero.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -13%

PAMJA E VERËS -E kuqë e errët me strukturë të dendur.

SHIJA -Kjo verë mbahet 24 muaj në bute lisi Franceze dhe Sllovene, duke bërë që të shpreh ëmbël aromat e frutave të pyllit, vaniljes dhe erëzave.

View full details