Skip to product information
1 of 1

Dom Perignon P2 Blanc Vintage 2004 0.75L Gift Box

Dom Perignon P2 Blanc Vintage 2004 0.75L Gift Box

Regular price 80,000 ALL
Regular price Sale price 80,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Pjesë e gurpit luksoz më të madh në botë. Dom Pérignon është shampanjë vintazh që do të thote krijohet nga vjeljet e vetëm 1 viti dhe është unike për cdo vit. Përbëhet nga 50% Pinot Noir dhe 50% Chardonnay. Prodhohet në sasi te limituar. Do 8 vite të maturohet. Eshtë shampanje shumë komplekse dhe kërkon vjetërsi (dekada) për të treguar më të mirën. Ndër 5 brandet me luksoze në botë.
View full details