Skip to product information
1 of 1

Dom perignon Oenotheque 1996 0.75L Box

Dom perignon Oenotheque 1996 0.75L Box

Regular price 89,400 ALL
Regular price Sale price 89,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Pjesë e gurpit luksoz më të madh në botë. Dom Pérignon është shampanjë vintazh që do të thote krijohet nga vjeljet e vetëm 1 viti dhe është unike për cdo vit. Përbëhet nga 50% Pinot Noir dhe 50% Chardonnay. Prodhohet në sasi te limituar. Do 8 vite të maturohet. Eshtë shampanje shumë komplekse dhe kërkon vjetërsi (dekada) për të treguar më të mirën. Ndër 5 brandet me luksoze në botë.
View full details