Skip to product information
1 of 1

De Cecco Pasta Linguine Nr. 7 Pa Gluten Paketim 400Gr

De Cecco Pasta Linguine Nr. 7 Pa Gluten Paketim 400Gr

Regular price 404 ALL
Regular price Sale price 404 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Makaronat De Cecco përgatitën vetëm me 2 përbërës, me miell semola nga zemra e grurit I cili bluhet në fakrikën e De Cecco si dhe me ujin e freskët që buron nga mali. Vecantia është tek tharja e makaronave në mënyrë natyrale dhe në temperatura të ulëa. Prihen me bronx duke e bërë sipërfaqen me të ashpër për depërtimin më të mirë të ujit si dhe të salcave gjatë gatimit.
View full details