Skip to product information
1 of 1

Corona Birrë Bjonde Shishe 0.355L

Corona Birrë Bjonde Shishe 0.355L

Regular price 165 ALL
Regular price Sale price 165 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Corona është Lageri Meksikan më i njohur dhe i pëlqyer në botë. E prodhuar për herë të parë në 1925 në Meksikë, Corona eksportohet në 180 shtete në të gjithë globin. Roli i markës sot është që të inkurajojë konsumatorët e saj nëpërmjet fushatave të ndryshme për të kaluar më shumë kohë jashtë në natyrë dhe ta mbrojnë mjedisin duke qëndruar eco-friendly. Ngjyra e artë, shija e lehtë e freskët, shishja e pikturuar me dorë dhe shërbimi me një copëz lime (limon jeshil) për të theksuar shijen.

View full details