Skip to product information
1 of 1

Cloudy Bay Pinot Noir 2019 0.75L

Cloudy Bay Pinot Noir 2019 0.75L

Regular price 8,250 ALL
Regular price Sale price 8,250 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e Kuqe

KRAHINA -Marlborough / Zelandë e Re.

VARIETETET -Pinot Nero 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -14%

PAMJA E VERËS

-E kuqe rubin e gjallë

SHIJA -Aromë elegante dhe me lule, me nota trëndafili, manushaqesh, qershie të zeza dhe erëza të ëmbla. Shije e lëmuar, e koncentruar, e tendosur dhe pikante, me nota delikate barishtore Cloudy Bay Pinot Noir është vera perfekte për të pirë kur nuk e dini se çfarë është për darkë. E gjithanshme dhe miqësore ndaj ushqimit, ka një elegancë të veçantë të mëndafshtë.

Një verë standarde e Marlborough, Cloudy Bay Pinot Noir është dëshmi se klima dhe tokat argjilore të Marlborough e bëjnë atë shumë më tepër se një rajon me një rrush.

View full details