Skip to product information
1 of 1

Casalini Kruasan Çokollate Paketim 500Gr

Casalini Kruasan Çokollate Paketim 500Gr

Regular price 368 ALL
Regular price 368 ALL Sale price 368 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Të përgatitura në mënyrën me natyrale, me brumë të thartuar I cili vjen në mënyrë natyrale, ftohje dhe me pas paketim ne qese të vecanta duke ofruar siguri të produktit në raft. Casalini është kombinim i majave natyrale dhe përbërësve të cilësisë absolute; aftësia artizanale e të diturit se si t'i zgjidhni dhe t'i përzieni ato; respekt për metodat dhe për kohën e nevojshme për brumosjen, laminimin dhe tharjen para pjekjes.
Kështu bëhen ushqimet vërtet të shkëlqyera.
View full details