Skip to product information
1 of 1

Bud Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Bud Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Regular price 175 ALL
Regular price Sale price 175 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Një nga birrat më të shitura në Amerikën e Veriut, Bud është një birrë e stilit Lager me 5% alkool e cila është prezantuar në 1876. Është një birrë e cila ka lindur nga ëndrra Amerikane e një emigranti prandaj dhe marka në vetevete mishëron ëndrrat. Formula e Bud karakterizohet nga malti i elbit më të mirë si dhe një përzierje variatetesh hops premium. Bud sponsorizon festivale dhe evente të njohura të lidhura me muzikën dhe sportin si Tomorrow Land 2023 dhe Fifa Katar 2022.

View full details