Skip to product information
1 of 1

Branca Fernet Gift Box Tins 0.7L

Branca Fernet Gift Box Tins 0.7L

Regular price 1,950 ALL
Regular price 1,950 ALL Sale price 1,950 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Krijuar në 1845 nga Bernardino Branca, receta mbetet ende një sekret familjar i ruajtur. Fernet-Branca maturohet për të paktën një vit në fuçi lisi në bodrumin e Milanos. Të 27 bimët që përmban vijnë nga vende të ndryshme në 4 kontinente: Afrika e Jugut, Kina, Franca, India, Sri Lanka, Italia dhe Argjentina. Është mënyra se si përpunohen dhe përzihen këta përbërës që e bën produktin kaq unik dhe të pamundur për t'u imituar.

View full details