Skip to product information
1 of 1

Bianco Secco Igp Quintarelli 2020 0.75L

Bianco Secco Igp Quintarelli 2020 0.75L

Regular price 7,260 ALL
Regular price Sale price 7,260 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë

KRAHINA -Veneto / Itali.

VARIETETET -Garganega 70%, Chardonnay, Sauvignon e Trebbiano për 30%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT

Viti 2020 – VOL (12.5%) 

PAMJA E VERËS -E verdhë kashte me nuanca të arta

SHIJA -Aroma e notave delikate të frutave të pjekura, ku përmban kajsi dhe pjeshkë. Shije shumë e këndshme dhe aromatik, me freski të këndshme dhe një qëndrueshmëri të mirë. Absolutisht një nga verërat më të mira të bardha e përbërë nga rrushi Garganega, Chardonnay, Sauvignon dhe Trebbiano. Aroma shumë intensive dhe komplekse të frutave të pjekur perceptohen ndërsa në gojë është elegante, e këndshme dhe intensive.

View full details