Skip to product information
1 of 1

Bauli il Panettone Pistacchio 750gr

Bauli il Panettone Pistacchio 750gr

Regular price 1,290 ALL
Regular price Sale price 1,290 ALL
Sale Sold out
Tax included.

PANETTONE ME FISTIK

Me krem ​​fëstëk dhe copëza çokollate. 

Panettone Pistacchio është specialiteti i ri gustator: i mbushur me krem ​​fistik dhe copëza çokollate të zezë.

View full details