Skip to product information
1 of 1

Armand De Brignac Brut Rose 0.75L

Armand De Brignac Brut Rose 0.75L

Regular price 102,375 ALL
Regular price Sale price 102,375 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Armand de Brignac Champagne është një markë prestigjioze shampanje në pronësi të familjes Cattier. Familja ka një histori të pasur si një shtëpi elitare shampanje në fshatin e vogël Chigny les Roses pasi ata kanë në pronësi dhe kultivuar vreshta familjare që nga viti 1763. Sot, Patriarku Jean-Jacques Cattier mbikëqyr prodhimin e verës në Chateau me rendimente rreptësisht të kufizuara vjetore, duke siguruar që Traditat artizanale të verës së familjes mbahen të gjalla në çdo shishe.
View full details