Skip to product information
1 of 1

Ardbeg Wee Beastie Malt Scotch Whisky 0.7L

Ardbeg Wee Beastie Malt Scotch Whisky 0.7L

Regular price 9,600 ALL
Regular price Sale price 9,600 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Aroma: Nuhatja e parë ju sinjalizon për një prani aty pranë… shqisat e rritura janë të mbushura me nota bimore shumë të ndritshme, të freskëta, me nuanca rrëshqitëse të vaniljes dhe dardhës. Kafeja e pasur turke përzihet me rrëshirë pishe të njomë, me proshutë me lustër mjalti të fshehur në sfond.
Me ujë, më shumë nota të sipërme bimore si vetiver dhe kopër ju magjepsin dhe ju tërheqin, ndërsa aromat magjepsëse të aniseut, mollës jeshile dhe lëkure ju bëjnë të humbni kujdesin. Nga askund, një grimcë e mprehtë tymi dhe një plasaritje e piper të zi të freskët zjarri paralajmërues të shtëna në shqisat.

Shija: Papritur, një ndjenjë e pasur, shpërthyese shpërthen me çokollatë, kreozot dhe katran. Një shpërthim i fuqishëm i eukaliptit shpërthen me pastile antiseptike dhe anise. Intensiteti i papërpunuar dhe i tymosur rritet, përpara se proshuta e tymosur dhe mishi i shijshëm të zhyten në shije.

Përfundimi: Përfundimi i gjatë dhe i kripur i mbështjelljes së gojës tërhiqet, me nuanca kakao dhe fudge që largohen ngadalë.

47.4% VOL

View full details