Skip to product information
1 of 1

Ardbeg Corryvreckan Malt Scotch Whisky 0.7L Box

Ardbeg Corryvreckan Malt Scotch Whisky 0.7L Box

Regular price 15,000 ALL
Regular price Sale price 15,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Aroma: Intensive dhe të fuqishme. Rrotulloni gotën dhe zhytni hundën tuaj në përrenjtë e litarëve të zinj, kreozote dhe vaj liri që ngrihen nga thellësia e vorbullës. Një përplasje e çokollatës së zezë dylli, rrush pa fara të zeza të ngrohtë dhe sheqeri muskovado ju tërheq nën magjinë e saj me një shpërthim qershish të shëndosha dhe hala pishe prej dheu që kërcejnë nga thellësia e saj. Nga erëzat e kripura vjen një karakter i kripur me alga deti të mprehta dhe proshutë të tymosur që rrotullohen në sipërfaqe me nuanca vaniljeje të ëmbël, karafil pikant dhe boronica. Dorëzohuni në thellësitë e tij të rrezikshme me forcën marramendëse të salcës së mentolit, drekës dhe djegës.

57.1% VOL

View full details