Skip to product information
1 of 1

Antinori La Braccesca Bramasole Cortona 2012 0.75L

Antinori La Braccesca Bramasole Cortona 2012 0.75L

Regular price 10,010 ALL
Regular price Sale price 10,010 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Toskanë / Itali.

VARIETETET -Syrah (Shiraz).

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT - 15%

PAMJA E VERËS -E kuqe e thellë, e errët dhe shumë e dendur.

SHIJA -Aromat e pasura të frutave të zeza të pyllit si: manaferra, piperi, duhani, erëzat lënë një shije të plotë dhe një retrogusto që zgjat.

View full details